Vriescel op maat
Wij verzorgen de complete bouw van uw vriescel
Vriescel op maat

Onze expertise in het ontwerpen en monteren van vriescellen, zorgt ervoor dat we voor iedere opdrachtgever een op maat gemaakte vriescel leveren. Inoflex helpt u met het ontwerpen én bouwen van grote maatwerk vriescellen welke geheel zijn afgestemd op de gestelde wensen en eisen. Hygiëne, de juiste bewaartemperatuur en gebruikersgemak zijn daarbij het uitgangspunt.

De Leverancier
Voor alle sectoren
Eigenschappen

Iedere vriescel moet voldoen aan de strengste eisen. Niet alleen in de food, maar ook in de non-food sector

Kwaliteit

De kwaliteit van voedsel wordt in veel gevallen bepaald door de tijd die er tussen de bron en de eindgebruiker zit. Omdat we niet direct beschikken over iedere voedselbron is het dus van belang dat het voedsel langer bewaard wordt. Daarbij moet de kwaliteit van het voedsel niet onder lijden. De oplossing hiervoor is het invriezen van de producten. De juiste bewaartemperatuur zorgt ervoor dat de goede eigenschappen behouden blijven, terwijl schadelijke bacteriën geen kans krijgen.

Hygiëne

Niet alleen de bewaartijd van voedsel is bepalend voor de houdbaarheid. Daarbij is hygiëne ook van belang. Producten met een natuurlijke oorsprong zijn namelijk gevoelig voor bacteriën en andere schadelijke stoffen. Daarom moet een vriescel niet alleen op temperatuur blijven, maar ook ongeschikt zijn voor bacteriegroei. Inoflex levert daarom vriescellen met hygiënische materialen, componenten en afwerking.

Vriescel reparatie
en onderhoud

Naast de bouw van nieuwe vriescellen verzorgen wij ook onderhoud, reparatie en renovatie van bestaande vriescellen, klein of groot. Een door ons gerepareerde of gerenoveerde cel is bij oplevering weer zo goed als nieuw. Dat betekent dat u ervan op aan kunt dat de vriescel weer beschikt over de volgende eigenschappen:

DE LEVERANCIER
Voor alle sectoren