Koelhuis en vrieshuis
Wij verzorgen complete
koelhuizen en vrieshuizen
Koel- en vrieshuis

Veel food, maar ook non-food bedrijven slaan producten op in grote aantallen. Om de kwaliteit van het product te garanderen zijn de bewaarcondities van groot belang. Inoflex bouwt voor deze opdrachtgevers complete koelhuizen en vrieshuizen. We kunnen de bouw van fundatie tot en met de koeltechniek voor u verzorgen.

De Leverancier
Voor alle sectoren
Branches

Elke branche heeft zo zijn eigen regels en normeringen als het gaat om de installatie van koel- en vriescellen.

AGF Sector

In alle voedingsmiddelenverwerking is hygiëne erg belangrijk. Inoflex gebruikt voor de bouw van koel- en vrieshuizen speciaal gefabriceerde en hoogwaardig geïsoleerde panelen die voorzien zijn van een foodsafe-coating of rvs (roestvast staal). Aan de binnenzijde worden de cellen, ten behoeve van optimale hygiëne, afgewerkt met vloeropstanden. 

Vlees en visverwerking

In de vlees en visverwerkende industrie is er altijd een grote kans op schadelijke bacteriegroei. De bewaarcondities zijn daarom van levensbelang. Door het product op te slaan in een vrieshuis is het mogelijk om de producten veilig en vers te bewaren. Om het product nog beter te beschermen werken we uitsluitend met food-safe materialen en hoogwaardig rvs.

Reparatie
en onderhoud

Naast de bouw van nieuwe koel- en vrieshuizen leggen we ons bij Inoflex eveneens toe op onderhoud, reparatie en renovatie van bestaande geconditioneerde ruimen, klein of groot. Een door ons gerepareerde of gerenoveerde ruimte is bij oplevering weer zo goed als nieuw. Dat betekent dat u ervan op aan kunt dat de koelcel weer beschikt over de volgende eigenschappen:

DE LEVERANCIER
Voor alle sectoren