Verwerkingsruimten
Voor een hygiënische en efficiënte verwerking is de juiste ruimte nodig
Verwerkingsruimten

Ongeacht het product, om van grondstof  naar eindproduct te komen moet het worden verwerkt. De ruimte waarin dit gebeurd moet daarvoor geschikt zijn. Door onze ervaring met de vele verschillende eisen in de (non) food en feed branche, bouwen we geschikte verwerkingsruimten.

De Leverancier
Voor alle sectoren
Branches

Elke branche heeft zo zijn eigen regels en normeringen als het gaat om verwerkingsruimten.

Bakkerijen

In de bakkerij is hygiëne erg belangrijk. Inoflex gebruikt voor de bouw van uw verwerkingsruimte speciaal gefabriceerde en hoogwaardig geïsoleerde panelen die voorzien zijn van een foodsafe-coating of RVS (roestvast staal). Aan de binnenzijde wordt de ruimte, indien nodig, afgewerkt met vloeropstanden. 

Vleesverwerking

In de vlees en visverwerkende industrie is er altijd een grote kans op schadelijke bacteriegroei. De condities waarin het vlees wordt verwerkt zijn daarom van levensbelang. Door het product te verwerken in een geconditioneerde ruimte is het mogelijk om de producten veilig en vers te houden. Om het product nog beter te beschermen werken we uitsluitend met food-safe materialen en hoogwaardige rvs.

Reparatie
en onderhoud

Naast de bouw van nieuwe verwerkingsruimten leggen we ons bij Inoflex eveneens toe op onderhoud, reparatie en renovatie van bestaande geconditioneerde ruimen, klein of groot. Een door ons gerepareerde of gerenoveerde ruimte is bij oplevering weer zo goed als nieuw. Dat betekent dat u ervan op aan kunt dat de koelcel weer beschikt over de volgende eigenschappen:

DE LEVERANCIER
Voor alle sectoren