Vacatures
Van harte welkom in ons enthousiaste team van vakmensen.
Solliciteren

Om onze opdrachtgevers van hoogwaardige koel- en vriescellen te voorzien, zijn wij doorlopend op zoek naar mensen. Hieronder vind je de openstaande vacatures. 

Stuur je liever een open sollicitatie? Stuur dan je CV en je motivatie naar ons.

Werken bij Inoflex
heeft veel te bieden:
Vacatures

Onderstaand vind je de vacatures die wij op dit moment hebben openstaan. Wil je een open sollicatie sturen? Klik dan op de knop onderaan deze pagina.

Als calculator/verkoper houd jij je bezig met het uitrekenen, aanbieden en aannemen van projecten. Je zorgt dat onze opdrachtgevers een aanbieding op maat ontvangen en haalt vervolgens de opdracht binnen. Vervolgens zorg je dat de afdelingen werkvoorbereiding van alle informatie is voorzien om het project succesvol te realiseren.

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor het monteren en opleveren van koel- en vriesruimten. In overleg met de werkvoorbereider monteer je op locatie bij de klant koel- en vriesdeuren en/of panelen. Je zorgt ervoor dat je collega monteurs weten wat er moet gebeuren.

Kom bij ons werken om het vak te leveren. Naast je werk kun je een 2- op 3-jarige opleiding volgen. Samen met je collega’s ga je op pad om koel- en vriesruimte te monteren. We werken zowel binnen als buiten aan gevels, wanden, plafonds, maar ook deuren in allerlei soorten.

DE LEVERANCIER
Voor alle sectoren