Koelcel op maat
Wij verzorgen de complete montage van uw koelcel
Koelcel op maat

Omdat iedere opdrachtgever, branche en product andere eisen stelt, worden koelcellen door ons op maat ontwikkeld. Inoflex helpt u met het ontwerpen én bouwen van grote maatwerk koelcellen welke geheel zijn afgestemd op de gestelde wensen en eisen. Onze specialiteit ligt op het gebied van geconditioneerde ruimten in de voedingsmiddelenindustrie (o.a. bakkerijen, zuivelindustrie, vis- en vleesverwerkende bedrijven, groente/fruit) en de bloemenbranche.

De Leverancier
Voor alle sectoren
Eigenschappen

Iedere koelcel heeft zo zijn eigen regels en normeringen als het gaat om installatie en gebruik. Onze koelcellen op maat voldoen daarom aan de strengste eisen. 

Branches

Wij leveren koelcellen in verschillende productiebedrijven. Deze bedrijven werken in verschillende branches en hebben daarom met verschillende eisen te maken. De materialen en de manier van monteren die wij hanteren, voldoen aan de strengste eisen van iedere branche. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren, monteren en onderhouden van koelcellen in zowel de food als de non-foodsector.

Dampdichtheid

De belangrijkste eis die aan een koelcel wordt gesteld is de dampdichtheid. Want niemand wil ijsvorming met bijbehorende problemen. Bovendien zorgt een vochtige koelcel waar voldoende zuurstof is, voor ongewenste bacteriegroei. De koelcellen die wij leveren zijn maximaal dampdicht. Dit zorgt ervoor dat er nagenoeg geen ijsvorming plaatsvindt en dat de hygiëne wordt gewaarborgd. Bovendien is een dampdichte koelcel energiezuinig.

Koelcel reparatie
en onderhoud

Naast de bouw van nieuwe koelcellen leggen we ons bij Inoflex eveneens toe op onderhoud, reparatie en renovatie van bestaande koelcellen, klein of groot. Een door ons gerepareerde of gerenoveerde koelcel is bij oplevering weer zo goed als nieuw. Dat betekent dat u ervan op aan kunt dat de koelcel weer beschikt over de volgende eigenschappen:

DE LEVERANCIER
Voor alle sectoren