Nieuwbouw Aheco
Aheco is een handelsonderneming voor de verkoop en distributie van Afrikaanse levensmiddelen en cosmetica in Europa. Klanten zijn vaak kleine Afrikaanse winkels maar ook groothandels. Zij bevinden zich in heel Europa. Naast de verkoop van de producten houdt Aheco zich bezig met het ontwikkelen en over de hele wereld inkopen en laten produceren van allerlei producten.

Locatie:

Zeewolde

Omschrijving
In samenwerking met Bouwbedrijf Aalten uit Nijkerk realiseren we een nieuw pand voor Aheco in Zeewolde. Het betreft een ontwerp van Van Bokhorst Architecten. Ons werk bestaat uit het bouwen van een expeditieruimte, magazijn en een koel/vriescel.
Werkzaamheden

We realiseren ca. 3.000 m2 expeditie en magazijn en een koel/vriescel van 1.700 m2. Voor de vriescel passen we Isocab – Quadcore panelen toe vanwege de hoge isolatiewaarde. Voor de expeditieruimte maken we gebruiken van 1060 WB panelen van Falk Bouwsystemen. Ter verfraaiing monteren we 27/1000 Delft profielen op de buitenzijde van de vriescel. Voor de koel- en vriescellen plaatsen we Salco schuifdeuren.

Het kantoorpand wordt voorzien van Cofac composietplaten.

Aannemer: Bouwbedrijf Aalten

Architect: Van Bokhorst Architecten

Bouwbegeleiding: Bouwbureau Bijstergoed