Nieuwbouw Warehouse AFL Barendrecht
A.F.L. Barendrecht is een internationaal transportbedrijf in groente en fruit dat zich voornamelijk richt op transporten in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland. Daarbij hebben zij de beschikking over op- en overslagplaatsen van o.a. onbewerkte en verse, groente en fruit (AGF).

Locatie:

Ridderkerk

Omschrijving
In samenwerking met Hercuton gaan we de nieuwbouw voor Afl Barendrecht bv realiseren. De nieuwbouw bestaat uit een bedrijfshal met koel- en vriescellen, gekoelde expeditie en ompakruimte en kantoren.
Werkzaamheden
In samenwerking met Hercuton gaan we de nieuwbouw voor Afl Barendrecht bv realiseren. A.F.L. Barendrecht is een transporteur van groente en fruit. De bouw in Ridderkerk bestaat uit een bedrijfshal met koel- en vriescellen, gekoelde expeditie en ompakruimte en kantoren. Het gebouw heeft de duurzaamheidsambitie BREEAM Excellent.
Onze bijdrage bestaat uit de bouw en montage van:
  • 20 koelcellen
  • 2 vriescellen
  • Schuifdeuren van Salco industrial doors
De koelcellen zijn goed voor bij 9.200 palletplaatsen. De vriescellen hebben ruim 400 palletplaatsen. Voor de wanden en plafond zullen we ca. 1.250 m2 200 mm QuadCore panelen van FALK Bouwsystemen, 14.000 m2 140 mm, 3.500 m2 100 mm en400 m2 60 mm PIR panelen toepassen.
𝘚𝘧𝘦𝘦𝘳𝘪𝘮𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘪𝘦𝘴 𝘷𝘪𝘢 𝘏𝘦𝘳𝘤𝘶𝘵𝘰𝘯.