Uitbreiding Vergrill
Bij Vergrill maakt men al sinds 1985 premium grill specialiteiten. In de beginjaren als producent van shoarmavlees en satéspecialiteiten, daarna ook barbecue spiesen. Vanaf 1997 zijn ze hun klanten van dienst vanuit het pand in Alphen aan den Rijn, speciaal ontworpen en ingericht voor de productie van spiesen.

Locatie:

Alphen aan den Rijn

Omschrijving
Ter uitbreiding van de capaciteit van de productie van barbecue spiesen wordt de productielocatie van Vergrill uitgebreid.
Werkzaamheden

Ter uitbreiding van de capaciteit van de productie van barbecue spiesen wordt de productielocatie van Vergrill uitgebreid. Het project bestaat voor ons uit:

  • 1.000 m2 buitenwand
  • 1.500 m2 binnenwand en plafond
  • 200 m2 vriescelwanden
  • 4 brandvertragende deuren
  • 10 bedrijfsdraaideuren
  • 3 koelschuifdeuren
  • 1 snellooproldeur
  • 12 ramen