Over ons
Wij verzorgen de complete montage van uw koel- en/of vriescel
Over Inoflex

Inoflex bv is gespecialiseerd in het bouwen van koel- en vriesruimtes voor o.a. bakkerijen, vleesverwerkende bedrijven en de zuivelindustrie. Jarenlange kennis en ervaring in combinatie met een solide organisatie maken Inoflex tot een betrouwbare en efficiënte partner wanneer het gaat om geconditioneerde ruimtes.

Inoflex is uw partner bij de bouw van iedere geconditioneerde ruimte. Van het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering werken we aan een hoogwaardig eindresultaat. Wij weten wat er speelt inzake voedselveiligheid en adviseren graag over het gebruik van materialen, maar ook over de normen en wettelijke bepalingen rondom geconditioneerde ruimtes.

De Leverancier
Voor alle sectoren
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Bloemen en planten
  • Agrarische sector
  • Bouw & Industrie
Het INOFLEX team
Doelgerichte vakmanschap

Iedere opdracht wordt door ons doelgericht aangepakt. Waar dient de ruimte voor en aan welke eisen moet deze voldoen. Met ons team vakmensen kunnen we aan deze eisen voldoen.

Elk project is anders en stelt daarom andere eisen aan een bouwplan. De specifieke wensen en eisen omtrent hygiëne, kwaliteit en energieverbruik, ontwikkelen we tot een ruimte, passend bij uw product en organisatie. 

Energieneutraal

Omdat we veel waarde hechten aan onze planeet, zijn we ons bewust van onze invloed daarop. Zo is ons pand voorzien van 119 zonnepanelen en verwarmen we door middel van een warmtepomp. We gebruiken geen gas en leveren de overtollige energie terug aan het elektriciteitsnet. Om zuinig met de energie om te gaan zijn onze ramen voorzien van tripel en zonwerend glas. Op jaarbasis zijn we dan ook energieneutraal. 

Inoflex in het nieuws

Lees hieronder meer over ons, zoals er in het nieuws is gepubliceerd.

Waarom Inoflex

Door creatief en efficiënt te werk te gaan, kunnen we tegen scherpe condities leveren zonder concessies te doen aan kwaliteit. Deze visie kunnen wij alleen gestalte geven door te werken met producenten die net als ons oog voor hebben voor detail en efficiënte oplossingen. Zo kunnen we altijd duurzame en doordachte oplossingen garanderen.
Oriënteert u zich op de aanschaf van een geconditioneerde ruimte, rijskast, koel- en vriescel, spiraalvriezer of andere geconditioneerde ruimte? Wij denken graag met u mee.

Contactpersonen

Johan Hardeman

Projectleider - Directeur

Gerrit Drost

Voorman - Directeur

Gregor Massop

Verkoopleider - Technisch Adviseur

Evert Blankestijn

Werkvoorbereider

Carola Hardeman

Administratief Medewerker

DE LEVERANCIER
Voor alle sectoren