Verwerkingsruimte Bossink
Bauke Bossink is een specialist in lamsvlees en heeft daarvoor kennis verzameld in o.a. Australië en Nieuw-Zeeland. De lammeren worden op een natuurlijke manier grootgebracht. Na de slacht wordt het vlees verwerkt, geportioneerd en verpakt.

Locatie:

Weerselo

Omschrijving
Vanwege de uitbreiding van activiteiten heeft Bossink behoefte aan meer ruimte voor de verwerking en opslag van het vlees. Inoflex heeft opdracht gekregen voor het realiseren van diverse verwerkingsruimten, een koel- en vriescel, inclusief de buitenwanden en dakbeplating.
Werkzaamheden

Voor de bouw van de nieuwe ruimten hebben we de volgende materialen gebruikt:

  • 150 m2 100 mm wandpanelen (buitenwand)
  • 100 m2 100 mm wandpanelen (binnenwand)
  • 55 m2 200 mm wand- en plafondpanelen
  • 170 m2 80/120 mm dakpanelen (Golf-profiel)
  • Ehrenfels vriesdraaideur
  • Ehrenfels koeldraaideur
  • 5 stuks Inoxdoors bedrijfsdraaideuren
  • 2 kunststof raamkozijnen