Nieuwbouw Henri’s Brood en Banket
Henri’s Brood en Banket verkoopt o.a. brood afkomstig van over- en restproductie, op de markt. Deze manier van inkoop zorgt voor een enorme afname van voedselverspilling.

Locatie:

Nijkerk

Omschrijving
Vanwege de toenemende hoeveelheid werkt, heeft Henri’s Brood en Banket gekozen voor een nieuw pand in Nijkerk. Omdat de klant voornamelijk bake-off brood verwerkt, was een vrieshuis nodig, naast de kantoor en expeditieruimte. Wij hebben de opdracht gekregen om dit pand te bouwen.
Werkzaamheden

De nieuwbouw van een bedrijfspand met een vriesruimte, kantoor en expeditie, bestaande uit:

  • +/- 1.500 m2 200 mm panelen (PIR wanden en plafonds)
  • 400 m2 vloerisolatie (incl. folie en EPS)
  • 840 m2 100 panelen (PIR wanden en plafonds)
  • 200 m2 staaldak
  • Kaders t.b.v. raamkozijnen
  • 100 m2 Profiel beplating
  • Vriesschuifdeur
  • Vriesdraaideur
  • Bedrijfsdraaideur