Koel- en vriescel Edough
Edough Desserts en Patisserie is opgericht door vier patisserie fanaten met jarenlange ervaring in de wereld van ijs, desserts, banket en patisserie. Het doel van Edough is om dessert en patisserie voor de horeca naar een hoger niveau te tillen, zonder dat daarvoor de hoofdprijs hoeft te worden betaald.

Locatie:

Ermelo

Omschrijving
Vanwege de toename van activiteiten voldeed de bestaande indeling van de fabriek niet meer voor Edough. Daarom is besloten om de bestaande vriescel uit breiden met een extra koel- en vriesgedeelte. We hebben dit project in opdracht van D.I. Koeltechniek uitgevoerd.
Werkzaamheden
In slechts 5 dagen hebben we bij Edough Desserts en Patisserie de bestaande vriescel uitgebreid met een extra koel- en vriesgedeelte. Op maandag gestart met het demonteren van de wanden en het omhangen van deuren. Dinsdag de nieuwe panelen monteren, vloer isoleren en de monolitische betonvloer gestort. Aan het einde van de week kon de klant de ruimten gaan gebruiken.